ЯК ПІДГОТУВАТИ МАЛЮКА ДО ФОТОСЕСІЇ

Дитяча фотосесія – справжня подія як для батьків, так і для самого маляти.  А для того, щоб від процесу і результату залишилися лише позитивні емоції, вам потрібно як слід підготуватися.

ЯК ПІДГОТУВАТИ МАЛЮКА ДО ФОТОСЕСІЇПо-перше, ретельно підберіть час фотосьемки і домовитеся з фотографом саме на той період, коли ваше дитя найбільш активне. Звичайно це час відразу після сну. Дослідний фотограф постарається не перетруджувати ваше чадо і вкластися зі всією фотосесією приблизно в дві години.

По-друге, не нервуйте, як би не складалися обставини, адже давно відомо, що діти переймають настрій мам дуже швидко. В день зйомки по максимуму відгородитеся від повсякденної рутини, і створіть собі невелике свято.

По-третє, продумайте наперед дитячі образи – підберіть потрібний одяг і реквізит. Звичайно, більшість малишових вбрань виглядають дуже мило і зворушливо, але при підборі одягу існують деякі правила. Так, в одязі перш за все вітається зручність – некомфортне плаття або брюки швидше за все зіпсують настрій дитяті і викличуть капризи. Крім того, слід уникати дуже крупних малюнків на одязі, великих яскравих аплікацій і логотипів – все це потім відволікатиме увагу від оличчя, притягуючи погляд своєю строкатістю.

Буде дуже здорове, якщо в кадрі разом з малям з’явиться його улюблена іграшка. Окрім того, що він відчує себе упевненіше і спокійніше, вам на пам’ять залишаться знімки з першими «друзями» сина або дочки.

kak_podgotovit_rebenka_k_fotosessii

Якщо дитя вже виросло з груднічкового віку, спробуйте йому заздалегідь пояснити що відбувається, а безпосередньо під час зйомки познайомте з фотографом, всіляко коментуйте процес і підбадьорюйте маляти. Адже він, не дивлячись на всі свої переживання, дуже старається і тримається по-молодецьки!

Ну і останнє – якщо ви також вирішили взяти участь у фотосесії, продумайте свій зовнішній вигляд, а також сполучуваність вашого гардероба з дитячим. Безпосередньо перед зйомкою зробіть зачіску і макіяж – в цьому випадку краще вибирати макіяж в стилі nude look: чим легше і природніше він буде, тим ніжніше вийдуть фотографії.

Вдалої вам фотосесії і приємних спогадів на роки!
ВАШ ДИТЯЧИЙ І РОДИННИЙ ФОТОГРАФ  Масная Ольга
фотостудія «Родінне Фото»

Вдалої вам фотосесії і приємних спогадів на роки!
ВАШ ДИТЯЧИЙ І РОДИННИЙ ФОТОГРАФ  Масная Ольга фотостудія «Родінне Фото»

дитяча фотосесія

  • Без рубрики